tag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post3161867423965095173..comments2023-04-24T18:09:28.118+02:00Comments on KULINARNE BEZDROŻA: Na zimę. Kwaśnica.Dominika Wójciakhttp://www.blogger.com/profile/01430363584246068623noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-27118914096993324052013-12-18T00:05:47.027+01:002013-12-18T00:05:47.027+01:00Dziękuję za radę. Następna kwaśnica będzie na nie ...Dziękuję za radę. Następna kwaśnica będzie na nie wędzonych. Pozdrawiam.Dominika Wójciakhttps://www.blogger.com/profile/01430363584246068623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-34667188152763509562013-12-17T09:04:48.084+01:002013-12-17T09:04:48.084+01:00Witam najlepsze do kwasnicy są zeberka nie wedzone...Witam najlepsze do kwasnicy są zeberka nie wedzone .Jesli juz wedzonka to niewiele dla aromatu .<br />Przynajmniej wedlug mnie .Pozdrowienia AnnaAnonymousnoreply@blogger.com