tag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post4171158549509005805..comments2023-04-24T18:09:28.118+02:00Comments on KULINARNE BEZDROŻA: Marokańska powtórka. Kiszone cytryny.Dominika Wójciakhttp://www.blogger.com/profile/01430363584246068623noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-77527200209682419482016-09-14T13:54:06.673+02:002016-09-14T13:54:06.673+02:00Witam mam niemądre pytanie
Czy tak przygotowane ki...Witam mam niemądre pytanie<br />Czy tak przygotowane kiszone cytryny należny pasteryzować -w wrzącej wodzie?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13411848911449475160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-4277389579473352722015-04-02T13:32:50.031+02:002015-04-02T13:32:50.031+02:00Do gulaszy, szczególnie z kurczaka, jagnięciny alb...Do gulaszy, szczególnie z kurczaka, jagnięciny albo wołowiny. Do pieczonych marchewek, do marynowania oliwek :)Dominika Wójciakhttps://www.blogger.com/profile/01430363584246068623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-62128279484481166692015-03-31T17:13:28.831+02:002015-03-31T17:13:28.831+02:00A do czego można wykorzystać takie kiszone cytryny...A do czego można wykorzystać takie kiszone cytryny? :-) Pozdrawiam<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-4300822311535673072015-02-01T15:35:30.705+01:002015-02-01T15:35:30.705+01:00Cytryny praktycznie się nie psują, ja moje trzymam...Cytryny praktycznie się nie psują, ja moje trzymam nawet rok jak nakiszę w hurtowych ilościach :)Dominika Wójciakhttps://www.blogger.com/profile/01430363584246068623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-89802777831305244062015-02-01T14:39:09.662+01:002015-02-01T14:39:09.662+01:00Jak długo można przechowywać takie cytryny?Mam je ...Jak długo można przechowywać takie cytryny?Mam je już ponad miesiąc , ale nie mogę ich wykorzystać bo mam katar i nie czuję smaku :-(<br />Pozdrowienia dla mojej faworytki z M ChAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-17546386941164982682014-12-14T20:40:57.522+01:002014-12-14T20:40:57.522+01:00Iga wszystkie cytrusy są pryskane bez wyjątku. Cze...Iga wszystkie cytrusy są pryskane bez wyjątku. Cześć chemii dostaje się do środka. Takie czasyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-90524483916320804702014-12-14T14:47:53.963+01:002014-12-14T14:47:53.963+01:00Przykrywał.. ja wysnułam teorię o tym, że to może ...Przykrywał.. ja wysnułam teorię o tym, że to może nieekologiczne (w sensie pryskane) cytryny były (mimo gorących zapewnień pani ze sklepu że są najbardziej bio z bio ;)) No nic to podobno third time lucky, jutro spróbuję jeszcze raz :) Igahttps://www.blogger.com/profile/10714142912981520057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-14456614745637465402014-12-14T12:17:45.385+01:002014-12-14T12:17:45.385+01:00Igo, mi nie spleśniały ani razu... Ważne, żeby sok...Igo, mi nie spleśniały ani razu... Ważne, żeby sok przykrywał dokładnie owoce....Dominika Wójciakhttps://www.blogger.com/profile/01430363584246068623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-23210793833785306502014-12-14T11:24:14.228+01:002014-12-14T11:24:14.228+01:00ja próbowałam je zrobić już 2 razy i za każdym raz...ja próbowałam je zrobić już 2 razy i za każdym razem cytryny pleśniały... wiesz może dlaczego?Igahttps://www.blogger.com/profile/10714142912981520057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-24984832497192676632013-03-09T15:00:26.429+01:002013-03-09T15:00:26.429+01:00Najlepsze potrawy wychodzą tylko wtedy, kiedy się ...Najlepsze potrawy wychodzą tylko wtedy, kiedy się kocha je przyrządzać :)Dominika Wójciakhttps://www.blogger.com/profile/01430363584246068623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979525559494846544.post-28245665774223591892013-03-08T18:35:10.046+01:002013-03-08T18:35:10.046+01:00Trzeba kochac gotowanie żeby wymyslac takie potraw...Trzeba kochac gotowanie żeby wymyslac takie potrawy.Smacznego AnnaAnonymousnoreply@blogger.com