KULINARNE BEZDROŻA
BO WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO KUCHNI
28 października 2016
Szaksusz idealna
›
Szakszuka, czyli jajka gotowane w gęstym sosie z pomidorów i papryki to mój sobotni rytuał. To śniadanie, którym rozpieszczam siebie i swoją...
27 października 2016
PIZZA NA SPODZIE Z KALAFIORA
›
Pizzę na spodzie z kalafiora robię od dobrych kilku lat i niemal za każdym razem przepis ewoluuje. Najpierw przygotowywałam ciasto z płatkam...
24 października 2016
Owoce pod kruszonką
›
Zapiekanie owoców pod kruszonką to ekspresowy sposób na efektowne śniadanie albo deser dla niezapowiedzianych gości. Opanowując prze...
1 komentarz:
23 października 2016
Placuszki z kapusty - okonomiyaki
›
Okonomiyaki to najzwyczajniej w świecie, bardzo proste w wykonaniu placki z poszatkowanej białej kapusty. Swoją wdzięczną nazwę zawdzięczają...
2 komentarze:
16 października 2016
DYNIOWE LATTE Z KAWĄ ZBOŻOWĄ
›
Poranne rytuały zazwyczaj pomagają dobrze zacząć dzień. U mnie zaczyna się on kubkiem dobrej ziołowej herbaty, inni wolą kawę jeszcze inni ...
3 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer